Debat


Boykot Coronamødet i Medborgerhuset

 12. september 2020, 09:24  Robert Lund  2 Svar

KAB og afdelingsbestyrelsen søger at gennemtvinge mødet på onsdag, og blæser på den aktuelle forhøjede risiko for at blive corona-smittet. Herlev indtager p.t. førstepladsen i Danmark med risiko for at blive smittet. Mødet kan uden problemer udskydes til senere, når det er muligt. Men det nægter KAB og afdelingsbestyrelsen. Hvorfor nu det? Fordi der er et gigantisk renoveringsprojekt i støbeskeen, som det bliver svært at standse, når først det er kommet i gang. Hvis de beboere, der tør møde op, stemmer nej til det eneste forslag, der er sat på dagsordenen, er din bolig sikret. Men stemmer du ja til afholdelse af 350.000 kr. til KAB´s såkaldte rådgiver, som nok skal sørge kører alting af sporet, som det er sket på Frederiksberg i boligafdelingen Søndermarken. Sagen har for nylig været omtalt flere tv-indslag i TV-Lorry. Som beboer har du ingen mulighed for selv at fremsætte forslag, da mødet på onsdag kun er ekstraordinært. Men det har du derimod, når der er tale om ordinære afdelingsmøder.
KAB og afdelingsbestyrelsen nægter at afholde det afdelingsmøde, der blev udskudt i foråret.
Så ved mødet på onsdag, er KAB/Afdelingsbestyrelsen sikker på, at ingen beboere kan fremsætte forslag til debat, der kan forpurre planerne om iværksættelse af et megaprojekt. Stemmer beboerne så senere nej til et omfattende og dyrt projekt, er vejen hermed banet for at rive Herlevhuse ned. Denne procedure fulgte KAB, da Nørrevang blev nedrevet.
Nej lad os i stedet få tagbelægningerne udskiftet som almindelig vedligeholdelse uden nævneværdig lejeforhøjelse til følge. Afdelingsbestyrelsen manipulerer groft med reglerne for beboerdemokratiet i KAB´s og borgmesterens interesser i at få bygget nye højhuse på Herlevhuses matrikel. Dette magtmisbrug skal stoppes fra først af. Det kæmper jeg for.

Hilsen Cand. jur. Robert Lund, Runddyssen 68

2 Comments
 • Svarede 15. september 2020, 07:46

  KAB kan ikke skrive på vores hjemmeside, hvorfor afdelingsbestyrelsens sekretær, Frede Ravn, har sat dette indlæg på debatsiden:
  Afdelingsbestyrelsen har modtaget nedenstående fra Louise Lind, KAB

  Herlev Kommune har på baggrund af dine henvendelser til kommunen tydeligt tilkendegivet, at det ekstraordinære afdelingsmøde den 16. september 2020 er lovligt indkaldt. KAB opfordrer endnu engang til, at du fremadrettet undlader at fremsætte alvorlige ubegrundede anklager mod afdelingsbestyrelsen.

 • Svarede 20. september 2020, 06:18

  Til Frede Ravn.

  Ja, men borgmesteren og forvaltningen har i brev af 14. september 2020 til mig gjort opmærksom på en række forhold afdelingsbestyrelsen, SAB og KAB skal være opmærksom på for på forsvarlig vis at kunne afholde mødet i denne risikofyldte corona-tid, hvor smitterisikoen i Herlev er overhængende stor.
  Indholdet afDit personangreb vil jeg af gode grunde undlade at kommentere.

  Hilsen
  Fhv. Vicekontorchef
  Cand. jur. Robert Lund
  Runddyssen 68

Besvar
Du skal logge ind, før du kan besvare tråden.
Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en her.