Debat


Roberts undertrykte emailss.

 19. januar 2020, 04:06  Robert Lund  1 Svar

Se her mit brev til René af 30. dec. 2019:
Kære René Petersen

I fortsættelse af min email af 28. december 2019 beder jeg hermed om, at få tilsendt en egentlig udskrift af den protokol, hvori der er optaget et kort referat af de stedfundne forhandlinger på afdelingsmødet den 12. november 2019, jf. SAB´s vedtægter § 16.

Bemærk for god ordens skyld, at det er en protokoludskrift med påførte underskrifter jeg beder om at få tilsendt, så jeg kan konstatere, på hvad måde forhandlingerne fra mødet konkret er blevet nedskrevet af referenten, Yvonne Madsen.

Sagen er efter en samlet vurdering så alvorlig, at jeg overvejer at indgive politianmeldelse, så alle implicerede personer kan få lejlighed til i påkommende tilfælde at afgive forklaring overfor politiet.

Dit svar imødeses venligst.

P.S. Mine emails til dig må du gerne offentliggøre ved husstandsomdeling til Herlevhuses beboere.

Kopi af denne email er sendt til orientering til Tilsynet med Almene boligafdelinger v/ Herlev Kommunalbestyrelse, SAB´s organisationsbestyrelse, KAB og Boligministeren.


Med venlig hilsen
Cand. jur. Robert Lund
Runddyssen 68,
2730 Herlev

1 Comments
 • Svarede 19. januar 2020, 05:17

  Det husstandsomdelte brev modtaget d. 16. januar er forsøg på vildledning af alle menige lejere i Herlevhuse. Hvorfor undlader René mon at medsende mine emails - som jeg har bedt ham om - så sandheden kommer frem i lyset for enhver. Sandheden er ganske enkel den, at der "fifles" med det såkaldte "referat" fra afdelingsmødet den 12. november 2019. For pludselig er kommissoriet omtalt som godkendt i referatet. En godkendelse fra SAB, som René har oplyst mig om pr. mail, og som først er sket den 20. november 2019. Det er jo dokumenteret vildledning, at skrive i et referat, der angår et afdelingsmøde fra den 12. november 2019. Men hvor blev beboerdemokratiet af ? Det enkle svar er, at det reelt ikke eksisterer længere i Herlevhuse. For afdelingsbestyrelsen og dirigenten fra mødet, handler kun i KAB´s interesser, men ikke i beboernes. Det er stik imod hensigten med at have en afdelingsbestyrelse. For den skal udelukkende varetage beboernes interesser. Det er gådefuldt at konstatere, hvad der sker. Men der kan jo være økonomiske incitamenter til, at afdelingsbestyrelsen handler som den gør og hellere vil tjene KAB´s interesser end beboernes. KAB bruger alle midler for at få gennemtvunget et mega-projekt i Herlevhuse med en gigantisk lejeforhøjelse til følge. Og siger beboerne nej til et sådant projekt, ligger vejen åben til at nedrive din bolig med borgmesterens velsignelse.

  Jeg har netop indbragt en tilsynssag til Herlev Kommunalbestyrelse, fordi lovgivningen om at der skal være et medbestemmende beboerdemokrati i enhver boligafdeling - er blevet groft tilsidesat af SAB v/KAB,

  Ring til mig eller skriv, hvis du vil vide mere om, hvad der er ved at ske.

  Måske det her er på sin plads at fortælle dig, at jeg har undervist ejendomsadministratorer, lejerforeninger, ejendomsmæglere m. fl. i lejeret, har været advokatfuldmægtig med kun førte vundne retssager, været vicekontorchef på Københavns Rådhus og betroet hvervet som valgsekretær ved flere valgsteder i København.
  Jeg er lykkelig gift med min hustru Gitte, som er opvokset i Herlevhuse

  Med venlig hilsen
  Cand. jur. Robert Lund
  Runddyssen 68.

  Mobil tlf. nr. 28798630 emailadresse: girolund@youmail.dk

Besvar
Du skal logge ind, før du kan besvare tråden.
Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en her.