Debat


Ny Legeplads. Frede Ravn.

 28. april 2014, 08:11  Kathe Stoltenberg Jensen  2 Svar

Den Nye Legeplads. Bliver påbegyndt i dag. Mandag . den. 28-04-2014. Så der er mange Børn , der glæder sig. Jeg syntes der
mangler noget . Liv i Herlevhuse. Lad os få. Det Gamle og muntre Herlevhuse , til bage. Med Sang og Musik. Hvad med at . Ind-vige Legepladsen. Med . E. Mail. gypsypower7913@facebook.com. Med Kim . Gaskapellet . Så er Sigøjneren på Hjemmebane. Spild ikke tiden. Spil hele tiden. Jeg har talt med vores Formand Rene. Om det. Håber snart der kommer liv i det . Gamle. Herlevhuse. Hilsen. Kathe.

2 Comments
  • Svarede 29. april 2014, 17:03

    Ja, det er dejligt at den nye legeplads snart står færdig. Vi må håbe at det kan skabe mere liv på den store græsplæne. Jeg synes nu ikke vi skal indvie legepladsen med musik og stor ståhej.
    Jeg synes imidlertid godt om ideen med at skabe nyt liv og muntre indslag i bebyggelsen. Jeg er derfor glad for, at der nu jævnligt ser ud til at blive bankospil.
    Hvis der er beboere der gerne vil skabe noget musikliv, så stil forslag på beboermøderne, så må vi se om der er opbakning til det.

  • Svarede 4. maj 2014, 14:08

    Nå kære Frede Ravn. Er du ved at blive gammel, til fest og farver. Nu har vi jo ikke. Spiseklubben mere, samt. Dart klubben. Det kostede da også penge, så mund ikke der var penge til lidt. Munterhed med Musik, til Indvielsen af, den smukke nye. Legeplads. Det skal da ikke op på et. Beboermøde, sikke da noget Pjat. Jeg melder mig gerne til Festudvalget. Ja det er rart, med en gang . Bankospild. Spild nu ikke tiden. kim, han spiller hele tiden. Og Bordene og bænkene på Legepladsen, er i så dårlig stand. At man får splinter i . Fingrene. Lån mig en rødstepudser, og en dåse maling. Så sal jeg nok ordne det. Venlig Hilsen. Kathe. God Søndag.

Besvar
Du skal logge ind, før du kan besvare tråden.
Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en her.