Debat


Frede Ravns omgåelse af regler for debatsiden

 20. september 2020, 07:57  Robert Lund  2 Svar

Frede Ravn skriver den 15. september 2020 i en kommentar til mit debatindlæg om boykot af beboermøde (citat);
"KAB kan ikke skrive på vores hjemmeside, hvorfor afdelingsbestyrelsens sekretær, Frede Ravn, har sat dette indlæg på debatsiden:
Afdelingsbestyrelsen har modtaget nedenstående fra Louise Lind, KAB ......."

Med andre ord: Frede Ravn omgår selv helt grotesk reglen om, at det kun er Herlevhuses beboere, der kan få adgang til debatsiden.
Han er kreativ ud over alle grænser til gavn for KAB.

Venlig hilsen
Fhv. Vicekontorchef
Cand. jur. Robert Lund

2 Comments
 • Svarede 23. september 2020, 07:35

  Kære Robert
  I dine mange skriverier skriver du ofte, at du føler dig "personligt angrebet". Jeg kan ikke finde eksempler på, at afdelingsbestyrelsen eller at jeg har angrebet dig. Jeg kan derimod godt finde utallige eksempler på det modsatte; på 1½ linje ovenover lykkes det dig at bruge udtryk som "helt grotesk" og "kreativ ud over alle grænser".
  I et indlæg den 24. januar redegjorde jeg for, at afdelingsbestyrelsen ikke længere vil kommentere dine skriverier, men overlader det til KAB/SAB at svare dig, og at afdelingsbestyrelsen sætter deres svar ind på hjemmesiden.
  Jeg undskylder for at dette mit svar bryder denne vedtagelse, men du har jo rettet dit "angreb" mod mig personligt og ikke til afdelingsbestyrelsen.
  Beboermødet konstaterede ved afstemning, at 66 ud af 70 stemmer sagde nej til en urafstemning. Med de samme stemmetal besluttede beboermødet at sige ja til en forundersøgelse.
  venlig hilsen
  Frede

 • Svarede 25. september 2020, 18:56

  Kære Frede.

  Hold dig til sagen - uden alle dine sædvanlige omsvøb - og erkend, at du hverken har evne eller vilje til at overholde gældende vedtagne regler. Du lider beklageligvis af den vildfarelse, at regler og lovgivning er til for at overtrædes.

  Hilsen
  Fhv. vicekontorchef
  cand. jur. Robert Lund

Besvar
Du skal logge ind, før du kan besvare tråden.
Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en her.