Debat


Aktindsigtsmateriale dokumenterer Robert Lunds indsats for Herlevhuse.

 28. april 2019, 17:31  Robert Lund  5 Svar

Kære beboere.

Frede Ravn og Claus Wacker er tilsyneladende her på debatsiderne indgåret i en forbrødring for at beklikke min person. Claus ringede mig op den 25. april for at fortælle mig, at han kunne mønstre 30 personer til at støtte mig på et eventuelt kommende ekstraordinært beboermøde - hvis jeg havde brug for det. Jeg skulle blot kontakte ham.
Når jeg læser hans skriverier her på debatsiden, er jag da kommet stærkt i tvivl, om det er den samme person, som nu pludseligt er vendt på en tallerken, for at miskreditere mig i forening med Frede Ravn, som vist helt har glemt, hvad der foregik på det møde han og andre fra afdelingsbestyrelsen, KAB og kommunen deltog i på Herlev Rådhus den 5. november 2018 kl. 9.30., hvor forvaltningen ifølge sit referat fra mødet oplyste, at " den gamle aftale med KAB formentlig ikke baserede sig på et lovgrundlag". I KAB´s referat står sågar, at "Jacob (kommunens repræsentant) stillede spørgsmålstegn ved, om Herlev Kommune i 2004, da aftalen blev indgået, har haft lovhjemmel til at indgå den pågældende aftale, og mente som følge heraf at aftalen kan bortfalde".
Frede Ravns skriverier om denne gamle aftales eksistens, udelader derfor særdeles væsentlige oplysninger, om de stedfundne drøftelser på mødet i kommunen - dokumenteret ved skriftlige referater..

For de interesserede har jeg udarbejdet en såkaldt PDF-fil, som jeg kan sende til de af jer beboere som måtte være interesseret i at læse sort på hvidt, hvad der står i kommunens og KAB´s referat fra mødet- I PDF-filen har jeg yderligere medtaget sagsakter m.v. til belysning af det store og professionelle arbejde jeg som jurist udfører til gavn for Herlevhuse.

Ring blot til 28798630 - og oplys mig din e-mailadresse - hvis du er interesseret i at kende sandheden. Så sender jeg PDF-filen til dig.

Med venlig hilsen
Cand. jur. Robert Lund
Runddyssen 68

5 Comments
 • Svarede 28. april 2019, 17:48

  Kære Robert Lund, jeg ved ikke hvorfor du tror jeg har intentioner om at miskrediterer dig, jeg har kun en intr, det er at blive boende i vores dejlige Herlevhuse, og jeg har ikke slået mig sammen med Frede Ravn, og ja jeg vil gene samle en masse beboer, der deler min bekymring om vores fremtid, og jeg mener stadig at vi skal bevare vores status som bevaringsværdig, og Robert tag det rolig og drop din mistro til andre mennesker. mvh Claus Wacker

 • Svarede 28. april 2019, 19:11

  Kære Claus Wacker.
  Det kan være jeg har misforstået signalværdien af det du så rosende skrev til Frede Ravn, men det er da dejligt at vide, at du er med på holdet. Fokus bør derfor, som du også er inde på, være at få garantier fra afdelingsbestyrelsen - og gerne andre beslutningstagere - på, at Herlevhuse for enhver pris skal bevare sin status i kommuneplanen som bevaringsværdig bebyggelse. Afdelingsbestyrelsen skal som bekendt varetage beboernes interesser, og vil den ikke det, må den gå af.

 • Svarede 30. april 2019, 12:26

  Ups! Claus. Der var du lige ved at komme i vridemaskinen.

  Jeg synes, jeg vil oplyse om, at der skal 20 % af alle husstande (ca. 52-53) til at indkalde til et ekstraordinært afdelingsmøde. Det kan jo ikke være svært, når der allerede er 30 personer, der vil støtte noget sådant.
  Bestyrelsens strategi har været klar i lang tid. Se referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde i februar 2016 (Bestyrelsen/referater/2016), hvor også SABs formandsskab deltog. Endvidere har vi skrevet om det i HerlevhuseNyt.
  En garanti opnår vi ved at forpligte boligselskab, kommunen og beboermødet; det arbejder bestyrelsen på uden den store dramatik eller ballade.
  SABs formandsskab var enige med os i 2016.
  Bormesteren har i et brev til Robert Lund sagt entydigt "Nej" til nedrivning.
  Bestyrelsen arbejder på en løsning, hvor vi kan få fjernet klausulen om tilbygninger, samtidig med en plan for vedligeholdelsen af Herlevhuse.

  venlig hilsen
  Frede

 • Svarede 3. maj 2019, 19:20

  Hej Frede.

  Kan du ikke lige forklare, hvad du mener med dit ordvalg om, "få fjernet klausulen om tilbygninger". For er det ikke klausulen om, at få fjernet klausulen om Herlevhuses bevaringsværdighed du mener?
  Jeg er sikker på, at beboerne i Herlevhuse med interesse vil hilse dit svar på dette helt enkle spørgsmål velkommen - uden omsvøb.

  Med venlig hilsen
  Cand. jur. Robert Lund

 • Svarede 4. maj 2019, 07:06

  Kære Robert
  Jeg synes debatten kører i ring nu.
  Den 9. november 2018 startede du et debatindlæg: "Bevar Herlevhuse som bevaringsværdig".
  Jeg svarede den 11. november 2018 og endelig dit svar fra den 13. november.
  Jeg mener det samme i dag som dengang.
  Jeg mener fortsat, at det vigtigste er få ophævet aftalen om, at alle ikke-godkendte tilbygninger skal fjernes senest i 2024.
  Jeg mener fortsat, at det er sværere at nedrive en bebyggelse, hvis den har fået anerkendelsen "bevaringsværdig". Herlev kommunalbestyrelse kan dog til enhver tid gennemføre en ændring i kommunalplanen i et tillæg, der ophæver dette.
  Men alt det her med det juridiske ved du mere om end mig.
  Vi må i afdelingsbestyrelsen forholde os til den hjælp, vi får i KAB og Herlev Kommune.
  Men det er jo dejligt for beboerne, at både
  vores Boligselskab SAB og Herlev Kommune har garanteret, at der ikke er planer om at nedrive Herlevhuse.

  Venlig hilsen
  Frede

Besvar
Du skal logge ind, før du kan besvare tråden.
Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en her.