Debat


Så afprøvede jeg den første gynge

 29. april 2014, 11:00  Kathe Stoltenberg Jensen  2 Svar

Så vil vi gerne være fri, for de løse hunde, der løber frit omring. På den store, fældes græsplæne. Kan i nye . Beboer ikke læse. Kun være uforskammet, når man siger det til Jer. Så må vi jo sætte biled ind af jer. Så Alle kan se jer. Venlig Hilsen Kathe.

2 Comments
  • Svarede 29. april 2014, 17:07

    Vi må alle hjælpe hinanden - på en pæn måde - med at skabe et godt liv på græsplænerne. Det er derfor ikke nogen god ide med løse hunde, mest på grund af at børn bliver bange for hundene, men også fordi det er ulækkert at træde i en eller flere "hundebæer"!
    Hundene må i øvrigt slet ikke komme på græsplænerne!

  • Svarede 6. maj 2014, 00:38

    Kære Frede Ravn. Hunde ejerne, er lige glade med vores regler, vi har et gøen af hunde , ude fra den store. Græsplæne, alle hundene løber frit omkring, og min hund gør, da det er lige uden for os. Men hvad gør . Bestyrelsen så ved det. Folk er åbenbart lige glade, om der står skilte. Så jeg tror i har et. Problem der skal løses i Bestyrelsen. Hvad vil i så nu gøre. Jeg får også hunde, efterladen skaber i mine hænder. Når jeg er ude og rense min hæk. Jeg syntes ikke det er spor morsomt. Så skal jeg rende tilbage til Stordyssen, for at vaske . Hænder. Venlig Hilsen . Kathe.

Besvar
Du skal logge ind, før du kan besvare tråden.
Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en her.